Kemin Kotiseutu- ja museoyhdistyksen postikorttisarja julkaistu

päivitetty 9.3.2017

Korttisarjaa on ostettavissa Kemin Sarjakuvakeskuksesta ja Kulttuurikeskuksen Iiris Cafésta.

 

Lehdistötiedote
9.4.2015


Kemin Kotiseutu- ja museoyhdistys ry on julkaissut postikorttisarjan nykypäivien Kemistä. Kemin kaupunki esittäytyy postikorteissa sekä kesän että talven väreissä. Postikorttien kuvat on ottanut Ilmo Isotalo, joka postikorttien kautta jakaa oman näkemyksensä Kemistä.

Ilmon Kemi on kesäistä lämpöä ja valoa, talven hämyä ja tunnelmaa. Postikorttisarjassa esiintyy niin Kemin Valtakatu jouluvaloineen, talvinen ja tunnelmallinen kävelykatu, Kemin Lumilinna sisäänkäynteineen, entistä ja nykyistä rakennuskantaa sekä tietysti kesäinen ja merellinen Kemi sisäsatamineen, Jähteineen ja purjeveneineen.

Postikorttisarjaa on saatavilla yhdistyksen johtokunnalta sekä Kemin taidemuseosta, kulttuurikeskuksen Iiris Cafésta ja Majakkatalosta. Kymmenen postikortin sarjan hinta on 15 euroa. Suunnitelmissa on lisäksi vastaava postikorttisarja entisaikojen Kemistä yhteistyössä Kemin historiallisen museon kanssa.

Pohjolan Sanomat uutisoi 10.4. korttisarjan julkaisusta, niin paperiversiossa kuin netissäkin:
http://www.pohjolansanomat.fi/Paikalliset/1194972922917/artikkeli/kemin+kotiseutu-+ja+museoyhdistyksen+postikorttisarja+julkaistu.html

Myös paikallinen Lounais-Lappi uutisoi 23.4. numerossaan postikorttisarjan julkaisemisesta:
http://www.lehtiluukku.fi/lue/lounais-lappi-23.04.2015/77508.html

 

korttisarja geneerinen mainos 03